Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Κι αυτή την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο και στις μάχες ενάντια στην πολιτική που μας κλέβει ζωή και ελευθερία!

Όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες που ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει κηρύξει αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς, ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα είναι και πάλι στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης, στις 3.30μ.μ. Γιατί μπορεί στη Θεσ/νίκη να μην ξεκινά καν κανένας πλειστηριασμός αλλά εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες σε άλλα ειρηνοδικεία δίνουν τη μάχη για να μην αρπάξουν τραπεζίτες και μεγαλοσυμβολαιογράφοι λαϊκά σπίτια ή μαγαζάκια και χωράφια. Θα δώσουμε λοιπόν και αυτή την Τετάρτη το παρόν σ' αυτή τη μάχη και θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής, την κατάργηση του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη θεσμοθέτηση πραγματικής προστασίας για τη λαϊκή κατοικία και περιουσία.


Πιο πριν, στη 1.30μ.μ. ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στηρίζει τη μαζική παράσταση στην εισαγγελία Θεσ/νίκης για την υπόθεση των δύο συλληφθέντων στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Δεκέμβρη του 2015, τον Γιάννη Ν. και τον Μάριο Ν. Θα απαιτήσουμε, μαζί με τους δυο συναγωνιστές (ενεργά μέλη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ κι οι δυο) να μπει φραγμός στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία που δεν τους επιτρέπει να ασκήσουν τα νόμιμα διακιώματά τους και να έχουν μια δίκαιη δίκη.


Τέλος στις 6.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συμμετέχει και στηρίζει την εκδήλωση της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών για την υπόθεση του παρακρατικού μηχανισμού που στήθηκε από τα ΕΛ.ΠΕ. ενάντια σ' αυτούς που αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη λειτουργίας τους και στη ρύπανση που προκαλούν στη Δυτική Θεσ/νίκη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ κάθε μέρα πιο δυνατά, 
στους δρόμους, στα ειρηνοδικεία, στους χώρους δουλειάς, 
σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα 
για να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας κλέψανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου