Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της εφημ. "ΚΕΡΔΟΣ

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον πολυετή αγώνα των εργαζομένων της εφημερίδας "ΚΕΡΔΟΣ", συμφερόντων Θωμά Λιακουνάκου.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε πλήρη ομηρεία, μετά από σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις και τα τερτίπια της εργοδοσίας. Τους οφείλονται δεδουλευμένα από το Μάρτιο του 2013, ενώ εδώ και χρόνια η επιχείρηση δεν καταβάλλει ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές.
Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 εκδικάζεται ποινική δίωξη κατά του Θωμά Λιακουνάκου και άλλων 5 μεγαλοστελεχών, με την κατηγορία της κατά συρροήν μη καταβολής δεδουλευμένων, κατόπιν μηνυτήριων αναφορών του ΣΕΠΕ και μήνυσης εργαζομένων.

Ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ βρισκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων στην εφημερίδα Κέρδος, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται το σύνολο του ελληνικού λαού από εργοδότες, κυβέρνηση και τρόικα, τα μόνα όπλα μας είναι η αλληλεγγύη και οι συλλογικοί αγώνες.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου