Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Κανένας πλειστηριασμός και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Ενημερωτικές εξορμήσεις-συγκεντρώσεις και σήμερα του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Στη 1.30 το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου Συμβολαιογραφών και αργότερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μοιράσαμε εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και δηλώσαμε για άλλη μια φορά πως ό,τι κι αν κάνουν κυβέρνηση (και μνημονιακά κόμματα), Ε.Ε., τραπεζίτες και μεγαλοσυμβολαιογράφοι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ μέχρι την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ και την θεσμοθέτηση νέου για την παραγματική ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. 

Στη συνέχεια δε με την πολύ μαζική παρουσία μας στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης κάναμε πράξη τη δήλωση αυτή και δεν επιτρέψαμε για άλλη μια Τετάρτη να γίνει κανένας πλειστηριασμός. Είναι δε χαρακτηριστικό, αποτέλεσμα της μαζικής και δυναμικής παρουσίας του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, το ότι σήμερα εμφανίστηκαν μόνο δύο συμβολαιογράφοι οι οποίοι μάλιστα αποχώρησαν μόλις είδαν τις ανθρώπινες αλυσίδες μας και τους δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένας πλειστηριασμός να γίνει.

Επειδή όμως για το μαύρο μέτωπο της εξουσίας, τους τραπεζίτες και τους μεγαλοσυμβολαιογράφους Ιούλιος δεν σημαίνει διακοπές από το βρώμικο έργο της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας και προγραμματίζουν δεκάδες πλειστηριασμούς να κάνουν  (μόνο στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης 12 στις 12/7, 22 στις 19/7 και 15 στις 26/7), καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους να είμαστε όλοι εκεί για να το αποτρέψουμε!

Κάθε Τετάρτη, 3.30μ.μ., στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης













                                   ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΙΛΙΣΗ"

"ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ

ΚΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!"





ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ

ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου