Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Κάλεσμα των Συντονισμών Συλλογικοτήτων Αττικής και Θεσσαλονίκης σε κοινές δράσεις ενάντια στην ακρίβεια

      ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ


Από το φθινόπωρο έχουμε γίνει μάρτυρες ενός σαρωτικού κύματος ανατιμήσεων σε βασικά είδη διατροφής και στην ενέργεια, που ήρθε να πλήξει ακόμη περισσότερο τα ήδη -μετά από δύο χρόνια πανδημίας και δέκα χρόνια μνημονιακής λιτότητας- συμπιεσμένα εισοδήματα των εργαζόμενων, όλων των λαϊκών νοικοκυριών.  Με την πρόσφατη εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία, βλέπουμε τις τιμές να καλπάζουν μέρα με τη μέρα και τις κυβερνήσεις να χρησιμοποιούν τη συγκυρία ως άλλοθι για να  μην παίρνουν δραστικά μέτρα ανάσχεσης των αυξήσεων και της αισχροκέρδειας. Μέσα στην κατάσταση αυτή, με τους μισθούς να παραμένουν στα τάρταρα, τη σταθερά υψηλή ανεργία και εργασιακή επισφάλεια και τις συντάξεις πείνας, η δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης γίνεται διακύβευμα για  τις/τους περισσότερες/ους από εμάς.

Σαν  τοπικές συλλογικότητες, για εμάς ο αγώνας απέναντι σε αυτή την όλο και πιο οξυμένη κατάσταση επιβίωσης ξεκινάει μέσα από την παρέμβαση στις γειτονιές μας, μέσα από την επαφή με τα ευάλωτα λαϊκά στρώματα, τους ανέργους/ες, τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους, τις μετανάστριες, τους πρόσφυγες. Ξεκινήσαμε τις δράσεις από τον Οκτώβριο του 2021, φτάνοντας στις 5/2/22 σε μια κεντρική κινητοποίηση που αγκάλιασε μια σειρά πόλεις, πρώτο κόμβο και παρακαταθήκη για τον αγώνα που συνεχίζεται ενάντια στην ακρίβεια, που δεν θα σταματήσει ούτε αν σταματήσουν τον πόλεμο.

Επειδή όμως το μέγεθος της επίθεσης που δεχόμαστε είναι τεράστιο, αποφασίσαμε να έρθουμε σε συνεννόηση και να επιδιώξουμε μια πανελλαδικού χαρακτήρα ανάδειξη του ζητήματος της ακρίβειας και του αναγκαίου αγώνα ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές που την υποθάλπτουν. Μία πρώτη διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ εγχειρημάτων που απαρτίζουν το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής και το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, στις 23/03/2022, κατέληξε σε πρόταση για διεξαγωγή μίας ανοιχτής σε κάθε ενδιαφερόμενη τοπική συλλογικότητα σε όλη τη χώρα, διαδικτυακής σύσκεψης, τη Δευτέρα 04/04/2022, στις 19:30, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://meet.jit.si/panelladikisyskepsi με σκοπό την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για τη διεύρυνση του κινήματος προς σωματεία, εργατικές κινήσεις, φοιτητικούς συλλόγους, κά, το συντονισμό των δράσεων καθώς και τη συζήτηση της αναγκαιότητας και δυνατότητας διοργάνωσης κινητοποίησης με πανελλαδικά χαρακτηριστικά, το αμέσως επόμενο διάστημα, πχ το Σαββατοκύριακο 16-17/4 πριν το Πάσχα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην ανοιχτή σύσκεψη, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο κοινών δράσεων. Απέναντι στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την εργασιακή και στεγαστική επισφάλεια, την απαξίωση των ζωών μας. Για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και νέες σταθερές θέσεις εργασίας. Ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία και σε όλους τους πολέμους, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας και στην παρουσία και χρήση των αμερικανονατοϊκών βάσεων.

Να ορθώσουμε συλλογικά τείχος δυναμικής αντίστασης και ανυποχώρητου αγώνα!

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής              Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσ/νίκης

https:www.facebook.com/syntonismos.attikis         https://syntonsyllogthes.blogspot.com

 



1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με τη Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
    • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
    • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία


    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή