Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα στις διώξεις των αγωνιστών - Αναβολή της δίκης του Κώστα Ξενόπουλου



Με τη συμπαράσταση δεκάδων αλληλέγγυων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, έκατσε σήμερα για δεύτερη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Κώστας Ξενόπουλο, σε μια δίκη που πριν καλά καλά ξεκινήσει αποδείχτηκε πόσο έωλο είναι το κατηγορητήριο. Τελικά η δίκη αναβλήθηκε και αυτή τη φορά (για τον ίδιο λόγο που αναβλήθηκε και τον Δεκέμβριο του 2021, την απουσία του μάρτυρα αστυνομικού στους ισχυρισμούς του οποίου στηρίχθηκε το κατηγορητήριο) και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. 


Παραθέτουμε και εδώ σύντομο σχόλιο της δικηγόρου του κινήματος Αρετής Σκουνάκη, μίας εκ των συνηγόρων του συναγωνιστή Κ. Ξενόπουλου.


"Ούτε τα προσχήματα δεν στάθηκε δυνατό να τηρηθούν σήμερα στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στη δίκη του Κώστα Ξενόπουλου. Προκλητικά πρόχειρο και σαθρό κι ολωσδιόλου κατασκευασμένο αποκαλύφθηκε πως ήταν το κατηγορητήριο σε βάρος του για συμμετοχή του σε δήθεν βιαιοπραγίες σε διαδήλωση της 16/10/2017, που κατασκευάστηκε από την Κρατική Ασφάλεια Θεσ/νίκης, 5 ολόκληρους μήνες αργότερα, αποκλειστικά και μόνο για να συγκαλύψει την επικίνδυνη σωματική βλάβη που υπέστη εντελώς απρόκλητα ο ίδιος από γκλομπ αστυνομικού των ΜΑΤ στο κεφάλι, η οποία  του προκάλεσε Κρανιοεγκεφαλική Κάκωση για την οποία απαιτήθηκαν 7 ράμματα. Η ένσταση ακυρότητας κλητηρίου θεσπίσματος, που πρότεινε σήμερα η υπεράσπισή του, καθώς η δήθεν απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που φέρεται ότι τελέστηκε από τον ίδιο σε  βάρος αστυνομικών, δεν είχε συγκεκριμένους παθόντες(!!!) απορρίφθηκε βέβαια, σε μια κίνηση απολύτως αναγκαστική για την δικαστική έδρα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο κλητήριο θέσπισμα δεν θα ήταν δυνατό να επαναληφθεί επί το ορθότερον στο μέλλον, αφού ποτέ κανένας αστυνομικός δεν κατέθεσε οποτεδήποτε ότι ο Κώστας Ξενόπουλος αποπειράθηκε να τον τραυματίσει και μάλιστα επικίνδυνα…! Κατά συνέπεια οι τραγελαφικές ελλείψεις και προχειρότητες του κατηγορητηρίου είναι αντικειμενικά αδύνατο να καλυφθούν εκ των υστέρων. Η συνέχεια θα δοθεί στο ακροατήριο την 16/9/2022, οπότε και θα γραφεί ο επίλογος σ’ αυτή τη δίκη – παρωδία, που καλείται για μια ακόμη φορά ν’ αντιμετωπίσει μια κακοστημένη δικογραφία σκοπιμότητας".


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με τη Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
    • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
    • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία


    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή