Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τα σπίτια του Λαού τα σώζει ο Λαός! Δεν έγινε ο πλειστηριασμός της μοναδικής κατοικίας 3μελούς λαϊκής οικογένειας με πατέρα και γιο ανάπηρους!

 


Τη Δευτέρα 9 του Σεπτέμβρη πετύχαμε μια  πρώτη νίκη απέναντι στην απόλυτη κοινωνική αναλγησία της κυβέρνησης (και της πλειοψηφίας της κεντρικής πολιτικής σκηνής), των τραπεζών και των funds. Μετά την ολιγοήμερη προσωρινή αναστολή του (προγραμματισμένου για σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη) πλειστηριασμού που πέτυχε στα δικαστήρια πριν λίγες μέρες η οικογένεια, με την κινητοποίηση στις 9 του Σεπτέμβρη "doValue" εξαναγκάστηκε να συζητήσει τα αιτήματα της οικογένειας και του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, των Σωματείων Συνταξιούχων και των άλλων συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στα γραφεία της: Την  ακύρωση του πλειστηριασμού της μοναδικής κατοικίας της 3μελούς οικογένειας και διαγραφή του χρέους της.

«Διεκδικούμε μια ζωή με αξιοπρέπεια!», είπε ο Σωτήρης Κ., ο 46χρονος γιος της 3μελους οικογένειας, ανάπηρος κι ανίκανος προς εργασία, όπως και ο 70χρονος πια συνταξιούχος πατέρας του, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν το 2015. Κι απέναντι στη γενναιότητά του, ανάμεσα σε τόσες χειρουργικές επεμβάσεις και καθημερινή προσπάθεια να επιζήσουν να βγαίνει απέναντι στις τράπεζες και να διεκδικεί τη ζωή της οικογένειάς του είχαμε την τροφοδοτημένη από την κυβερνητική πολιτική αναλγησία των τραπεζών και των Funds, το κρυφτούλι και τον εμπαιγμό στην προσπάθεια της οικογένειας να σώσει τουλάχιστον το σπίτι της, αφού το μαγαζί που στέγαζε τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση (μηχανουργείο) ήδη το αρπάξανε με προηγούμενο πλειστηριασμό. (Αναλυτικά βλ.: https://syntonsyllogthes.blogspot.com/2024/09/3.html )

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και όλα τα Σωματεία, οι συλλογικότητες που βρεθήκαμε δίπλα στην οικογένεια δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα φτάσουμε αυτό τον αγώνα μέχρι τέλους, που δεν μπορεί να είναι άλλο από τη σωτηρία του σπιτιού από τα κοράκια των τραπεζών και των Funds. Με την κινητοποίηση στις 9 του Σεπτέμβρη άλλωστε και τον εξαναγκασμό της “doValue” να συζητήσει και να διερευνήσει τη λύση του προβλήματος φάνηκε για άλλη μια φορά καθαρά ότι δεν είναι ανίκητες οι τράπεζες και τα Funds! Mε την Αλληλεγγύη, τη Συλλογική Αντίσταση και τον Ανυποχώρητο Αγώνα μπορούμε τα σπίτια μας να σώσουμε,  με συντονισμό και ισχυρό μαζικό κίνημα μπορούμε να ανατρέψουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα που κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ζωής μας!

Συνεχίζουμε μέχρι τη Νίκη, για να μην περάσει

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ FUNDS – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου