Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Δεν θα τους περάσει! Η μάχη για να σώσουμε τα σπίτια μας συνεχίζεται!

Την Τετάρτη 21 του Φλεβάρη, σε εφαρμογή του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου που ψηφίσθηκε στις 15 Γενάρη, καθιερώθηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ως αποκλειστικός τρόπος διενέργειας των πλειστηριασμών. Η εθελόδουλη στις εντολές Ε.Ε. και κεφαλαίου συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιδιώκει με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών, να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους για αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Την Τετάρτη 21 του Φλεβάρη το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλες πόλεις, δήλωσε και πάλι δυναμικά παρόν. Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά απάντησε  με τον μόνο τρόπο που μπορεί πια να κυβερνά, με τις δυνάμεις καταστολής απέναντι στους διαδηλωτές του κινήματος που έκαναν παρεμβάσεις στα κεντρικά καταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδας και άλλων τραπεζών στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη από την άλλη, εκτός από τις διμοιρίες των ΜΑΤ, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την αλαζονεία κυβερνητικών στελεχών όπως η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη κα Νοτοπούλου που απαξιωτικά αρνήθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και των σωματείων που (παρά τη βροχή) έκαναν πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Το κίνημα όμως έστειλε άλλη μια φορά το μήνυμά του: Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν και δεν υποχωρούμε, αλλά όλο και πιο δυναμικά, μαζί με σωματεία, τοπικές, νεολαιίστικες και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, θα δώσουμε τη μάχη απέναντι στα αρπακτικά! Μαζικά, δυναμικά και πάντα ανυποχώρητα νέους φραγμούς θα στήσουμε και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις εξώσεις!



Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ συνεχίζει και αυτή την Τετάρτη 28/2 την καμπάνια ενημέρωσης και συλλογής υπογραφών των κατοίκων στο κέντρο της πόλης (και τις επόμενες μέρες στις συνοικίες) ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Ταυτόχρονα στέλνουμε μήνυμα σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες αλλά και μεγαλοσυμβολαιογράφους της πόλης που ετοιμάζονται από τις 7 του Μάρτη (μόλις λήξει δηλ., όπως επιδιώκουν, η αποχή που αποφάσισε η τελευταία τους συνέλευση) να ξαναμπούν στο παιχνίδι της αρπαγής, ότι όπως εδώ και δυο χρόνια στα ειρηνοδικεία έτσι και τώρα, όπου και όπως κι αν προσπαθήσουν να βάλουν χέρι σε σπίτι και περιουσία λαϊκής οικογένειας, θα μας βρουν μπροστά τους!








Τετάρτη 28 του Φλεβάρη

>2μ.μ. - Εξόρμηση στην πλατεία Αριστοτέλους (Τσιμισκή και Αριστοτέλους)
για ενημέρωση και συλλογή υπογραφών

>5μ.μ. - Συνέλευση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
για την εκτίμηση της κατάστασης και σχεδιασμό των επόμενων βημάτων μας

1 σχόλιο: