Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Κοράκια-μεγαλοσυμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης τα νύχια τους λιμάρουν... Δεν θα τους αφήσουμε!

Λίγες μέρες έμειναν για την εφαρμογή στις 21 του Φλεβάρη των ηλεκτρονικών ως αποκλειστικού τρόπου διενέργειας των πλειστηριασμών, της πιο ακραίας δηλαδή, βάρβαρης και κοινωνικά ανάλγητης πολιτικής για την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας: με ένα κλικ στον υπολογιστή ν' αρπάζουν ό,τι με ιδρώτα φτιάχτηκε κι ό,τι απέμεινε στα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Κι αν ξεκάθαρο είναι ποιοι οι αρχιτέκτονες (κυβέρνηση και Ε.Ε) και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η πολιτική (τραπεζών και funds), το ίδιο ξεκάθαρο είναι το ποιος θα κάνει το "βρώμικο παιχνίδι": μια ομάδα μεγαλοσυμβολαιογράφων σε κάθε περιοχή που θέτουν ως υπέρτατο στόχο την χωρίς όρια και όρους εξυπηρέτηση των τραπεζικών συμφερόντων, "με το αζημίωτο" φυσικά και για τους ίδιους.

Μιλώντας ειδικότερα για το συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης και ενώ μόλις πριν μια βδομάδα στη συνέλευσή του αποφασίστηκε (για τέταρτη φορά από το καλοκαίρι) η συνέχιση της αποχής, ορισμένοι/ες συμβολαιογράφοι (της "γνωστής οικογενείας" και άλλα κοράκια) προχώρησαν τη διαδικασία πιστοποίησής τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ταυτόχρονα προκαλούν νέα γενική συνέλευση στις 12 του Φλεβάρη, όπου με πολυποίκιλους εκβιασμούς θα επιδιώξουν να άρουν την απόφαση για αποχή.


Δεν θα τους περάσει! Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που σχεδόν δυο χρόνια τώρα το βρώμικο παιχνίδι τους δεν τους άφησε να κάνουν, θα στήσει και πάλι φραγμό, στα σχέδια τους και πάλι θα κάνουμε χαλάστρα!


Καλούμε για άλλη μια φορά την πλειοψηφία των συμβολαιογράφων του Εφετείου Θεσσαλονίκης, που γνωρίζουμε ότι και οι ίδιοι έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση, να μη δεχτούν το ρόλο του "αποδιοπομπαίου τράγου" που κυβέρνηση, Ε.Ε. και τραπεζίτες τους επιφυλάσσουν, να μη γίνουν συνένοχοι στο φόνο της κοινωνικής πλειοψηφίας!

Τετάρτη 7 του Φλεβάρη, 1.30μ.μ.,
Συγκέντρωση στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Θεσ/νίκης (Αριστοτέλους 22)
και πορεία στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου