Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ούτε και σήμερα πλειστηριασμοί! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την επόμενη εβδομάδα σε Ειρηνοδικείο και ΔΕΗ!

Και σήμερα, όπως 12 βδομάδες τώρα το σχέδιο κυβέρνησης-Ε.Ε.-τραπεζών για αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης πέφτει στο κενό. 3 μήνες τώρα, όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιούν, δεν μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς αφού ούτε η λάσπη και οι "δεσμεύσεις" της κυβέρνησης ούτε τα μέτρα αστυνομικής καταστολής και οι διώξεις ούτε οι παρανομίες και η "αποχή" των συμβολαιογράφων φαίνεται να οδηγούν στο ξεφούσκωμα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, που κάθε Τετάρτη στήνει φραγμό στα αρπακτικά. 

Και δυστυχώς τα κοράκια δεν κάνουν διακοπές. Έτσι και την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 28 του Δεκέμβρη που θέλουν και πάλι πλειστηριασμούς να διενεργήσουν, εμείς θα είμαστε εκεί και θα τους σταματήσουμε!

Όπως διακοπές δεν υπάρχουν γενικά σ' αυτή την τραγωδία που θέλουν να παίξουν με τη ζωή μας, παρ' εκτός από τις διακοπές (ή τις απειλές διακοπών) ρεύματος και νερού που γίνονται για να επιβάλλει η ΔΕΗ τους πολυδιαφημισμένους διακανονισμούς χρεών με προκαταβολές και γενικά όρους που είναι αδύνατο να εκπληρώσει η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών. 

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
καλεί την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη
  • στη 1.30μ.μ. στη ΔΕΗ Δυτικής Θεσ/νίκης (26ης Οκτωβρίου, απέναντι από τα Δικαστήρια) για να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι διακοπές και να γίνονται διακανονισμοί με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του οφειλέτη.
  • στις 3.30μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης για να μην αρπάξουν κανένα λαϊκό σπίτι, οικόπεδο, μαγαζί ή χωράφι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου