Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Κι οι ηλεκτρονικοί θα μείνουν στα χαρτιά!


Η συμμορία των αρπακτικών, κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες-μεγαλοσυμβολαιογάφοι-Μ.Μ.”Ε.”, περνά από σήμερα στην τελική φάση της επίθεσης στη λαϊκή κατοικία και περιουσία. Με 
την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών επιδιώκουν την πιο μεγάλη μεταφορά πλούτου από το λαό προς το μεγάλο κεφάλαιο. Θέλουν να πραγματοποιήσουν μέσα σε 3 χρόνια 120.000 πλειστηριασμούς (40 χιλιάδες πλειστηριασμοί το χρόνο) ώστε να καθαρίσουν τις τράπεζες από τα “βαρίδια”, για άλλη μια φορά στις πλάτες του λαού.


Η κυβέρνηση των ΝΑΙνέκων, δεν διστάζει για την εφαρμογή (και) αυτής της εντολής Ε.Ε. και κεφαλαίου να χρησιμοποιήσει την πιο ακραία καταστολή απέναντι στο κίνημα: δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ, άγριο ξύλο και χημικά (ακόμη και μέσα στο Ειρηνοδικείο) στην Αθήνα, επιθέσεις στους διαδηλωτές και καταστολή της διαδήλωσης από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει άλλο μέσο να κυβερνήσει παρά με τα ΜΑΤ, δεν έχει άλλο τρόπο να περάσει την πολιτική της παρά τα ασύστολα ψεύδη και την καταστολή.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε και σήμερα υπήρχαν πλειστηριασμοί, καθώς συνεχίζεται η αποχή των συμβολαιογράφων (από τον Ιούλιο και μέχρι τις 4 Δεκέμβρη, μετά τη μεγαλειώδη αντίσταση του κινήματος επί ένα ολόκληρο χρόνο), φάνηκε καθαρά το βρώμικο πρόσωπο αυτής της πολιτικής. Με διμοιρίες των ΜΑΤ ακροβολισμένες σε όλο το κέντρο της πόλης, έστησαν φραγμό και χτύπησαν τους διαδηλωτές του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που μετά την αρκετά μαζική συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση το Ειρηνοδικείο. Καθόλου τυχαία οι αστυνομικές δυνάμεις, χτύπησαν δύο φορές τους διαδηλωτές: Την πρώτη μπροστά στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Και τη δεύτερη έξω από το γραφείο της προέδρου του Συλλόγου Ι. Μπιλίση-Χρουσαλά, αυτής που λίγες πριν της απαγγέλθηκε κατηγορία για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, για τις 500.000 ευρώ από πλειστηριασμούς του 2015 που ποτέ δεν απέδωσε στο δημόσιο ταμείο…


Ότι κι αν κάνουν όμως να είναι σίγουροι ότι δεν θα μας σταματήσουν. Σήμερα στείλαμε ένα πρώτο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Όποτε και όπου επιχειρήσουν πλειστηριασμούς να κάνουν, στα ειρηνοδικεία ή ηλεκτρονικά στα συμβολαιογραφικά γραφεία, θα μας βρουν μπροστά τους! Και όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά τις διώξεις και την καταστολή, δεν επιτρέψαμε να γίνουν πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, έτσι και τώρα, κάθε φορά πιο μαζικά, δυναμικά κι ανυποχώρητα, θα στείλουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (και τους εμπνευστές τους) στα αζήτητα της ιστορίας!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! 


ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου